Gaminiai su trumais

Kartais trumai yra vadinami juodaisiais žemės perlais. Trumų istorija dažnai alsuoja paslaptimi ir prietarais. Trumai buvo žinomi dar senovės egiptiečiams, kurie labai vertino trumus ir valgė juos padengtus žąsų taukais. Šis gurmaniškas produktas buvo apipintas mitais – žmonės tikėjo, kad jie atsirado kai žaibas trenkė į žemę. Graikai ir romėnai naudojo trumus terapiniais tikslais, manydami, kad jie suteikia amžiną sveikatą kūnui ir sielai. Trumai taip pat pasižymėjo egzotiškomis kvapo ir skonio savybėmis, todėl jie buvo labai populiarūs tarp didikų.
Degusta LT siūlo išskirtinės kokybės trumų produktus, pagamintus Stefania Calugi: 

  • Džiovintų vasaros trumų gabaliukai
  • Sviestas su baltaisiais trumais
  • Balzamiko actas DI MODENA IGP su trumų aromatu
  • Ypač tyras alyvuogių aliejus su vasariniais juodaisiais trumais
  • Volterra druska su trumais
  • Ryžiai su trumais
  • Tagliolini pasta su trumais
  • Paštetas su juodaisiais trumais
  • Pesto su baziliku ir trumais

Džiovintų trumų gabaliukai, 3g

Sviestas su trumais, 30g

Balzamiko actas DI MODENA IGP su trumų aromatu, 100g

Ypač tyras alyvuogių aliejus su vasariniais juodaisiais trumais, 100g

Volterra druska su trumais, 40g

Ryžiai su trumais, 220g

Tagliolini pasta su trumais, 250g

Paštetas su juodaisiais trumais, 85g

Pesto su baziliku ir trumais, 85 g