25% nuolaida pritaikoma atsiskaitant, įvedus kodą "degusta"!

Avies pieno sūris su trumais TESTUN AL TARTUFO

7,67

Avies pieno sūris su trumais TESTUN AL TARTUFO – tipinis Cuneo kalnų sūris. Pavadinimas „Testun“ vietos dialekte reiškia „didelė ir kieta galva“, tai tarsi pabrėžia kietą sūrio konsistenciją.  Sūris pasižymi migdolų skoniu ir aromatu, taip pat jis pagardintas juodųjų trumų dribsniais (Tuber Aestivum Vitt.), kas suteikia jam išskirtinumą. TESTUN AL TARTUFO sūris yra brandinamas ant ąžuolinių lentų mažiausiai penkis mėnesius- tai suteikia šiam sūriai ypatingas skonio savybes, tuo pat metu rafinuotą ir sodrų skonį. 0,150 kg porcija (galima iki 10 gramų paklaida), vakuumuota prieš išsiuntimą klientui.

Aprašymas

Avies pieno sūris TESTUN DI PECORA AL TARTUFO. Sudedamosios dalys: avies pienas, vasaros trumai (Tuber Aestivum Vitt.) min. 4%, mikrobiologinis fermentas, druska, pieno fermentai, aromatas. Laikymo informacija: nuo +3 iki +7 C. Maistingumo informacija: energetinė vertė: 1398 kJ/332 kcal, riebalai 26 g (iš jų sotieji riebalai 18 g), angliavandeniai 1 g (iš jų cukrūs 1 g), proteinas 22 g, druska 1,1 g. Klimės šalis-Italija. Gamintojas: COOPERATIVA AGRICOLA „LA POIANA“. Sudėtyje yra laktozės.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Avies pieno sūris su trumais TESTUN AL TARTUFO”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *