25% nuolaida pritaikoma atsiskaitant, įvedus kodą "degusta"!

Salame al Vino Rubino, brandintas su raudonu Toskanos regiono vynu

6,45

Tradicinis Toskanos regiono saliamis su pipirų grūdeliais. Brandinimo metu pridedama raudonojo Toscana vyno. Ragaujant juntamas saldus skonis ir vyno poskonis. Pagamintas iš Italijoje auginamų kiaulių mėsos, česnakų, druskos, pipirų. 0,150 kg porcija. 

Aprašymas

Saliamis brandintas su raudonu Toskanos regiono vynu. Sudedamosios dalys: kiauliena (iš Italijoje išaugintų kiaulių), raudonas vynas (sudėtyje yra sulfitų), česnako, druska, kvapiosios medžiagos, prieskoniai. Maistingumo informacija 100 g produkto: energija 1523kJ/367 Kcal, riebalai 31g (iš jų sotieji riebalai 13,86g), angliavandeniai 1g (iš jų cukrūs 0g), lasteliena 0 g, baltymai 20,2g, druska 4,96g. Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +4 C. Gamintojas: Salumificio Patrone. Klimės šalis Italija.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Salame al Vino Rubino, brandintas su raudonu Toskanos regiono vynu”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *