Vytinti mėsos gaminiai

Prosciutto kumpiai

Mūsų tiekiami Prosciutto kumpiai pagaminti tradiciniu La Marche regiono būdu, nenaudojant konservantų ir dažiklių. Kalnų oras brandinimo metu suteikia šiam kumpiui išskirtinį, subtilų skonį. Savo klientams siūlome:

  • Prosciutto kumpį be kaulo, mažiausiai 15 mėnesių brandinimo.
  • Prosciutto Riserva kumpį be kaulo, mažiausiai 24 mėnesių brandinimo.

Saliami dešros ir dešrelės

Saliamis su lašinukais
Saliamis, pagamintas iš geriausių kiaulės dalių – kojos ir mentės – lieso faršo mišinio. Susmulkinus įdedami nedideli lašinių kubeliai.  

Saliamis su trumais
Tradicinis saliamis su juodaisiais trumais, suteikiančiais šiam saliamiui nepakartojamą, ypatingą skonį ir aromatą. 

Salamella piccante
Aštri salamelle dešra gaminama iš liesos kiaulės mėsos, pavyzdžiui, kumpio ir mentės. Visa tai susmulkinama, paskui pagardinama druska, pipirais, čili pipirais. Pasižymi intensyvių ir aštrių aromatu.

Bocconcini di salame
„Bocconcini“ saliamio dešrelės gaminamos iš liesos mėsos ir kiaulės riebalų mišinio, pagardinto druska, pipirais, aitriosiomis paprikomis, česnakais ir natūraliais aromatais.

Su vynu brandinti mėsos gaminiai

Salame al Vino Rubino – saliamis, brandintas su raudonų Toskanos regiono vynu.
Tradicinis Toskanos regiono saliamis su pipirų grūdeliais. Brandinimo metu pridedama raudonojo Toscana vyno. Ragaujant juntamas saldus skonis ir vyno poskonis. Pagamintas iš Italijoje auginamų kiaulių mėsos, česnakų, druskos, pipirų.

Lombe ‘Vino Rose’ – kiaulienos nugarinė, brandinta su rožiniu Toskanos regiono vynu.
Kiaulienos nugarinė, brandinta su rožiniu Toscana vynu, labai liesa. Pagaminta iš Italijoje išaugintų kiaulių mėsos, pridedant uogų, raudonųjų pipirų, česnakų, druskos ir prieskonių.

Salsiccia al Vermentino – saliami dešrelės, brandintos su Vermentino IGT Tuscany vynu.
Smulkaus malimo vytinta dešra, brandinimo metu pridedama vyno Vermentino Toscana IGT. Gardaus, įsimintino skonio, juntamas stiprus vyno aromatas. Pagaminta iš Italijoje išaugintų kiaulių mėsos, česnakų, druskos, piprų.

Pancetta ir guanciale

Pancetta arrotolata
“Pancetta” vyniotinis, pagamintas ir kaulės šoninės mėsos ir riebalų.

Guanciale
Guanciale yra kiaulės pažandė, kuri yra įtrinama druska bei prieskoniais, ir vytinama apie tris savaites, kol praranda apie 30% svorio. Pasižymi stipriu skoniu ir subtilia tekstūra. Maisto gamybos metu guanciale riebalai ištirpsta, kas suteikia labai gilų skonį patiekalams ir padažams, gaminamu su guanciale.